Glasbewassing

Zijn de ruiten van uw bedrijfspand of woning vervuild? S.O.M. is de perfecte partner voor u! Wij adviseren u graag over de juiste frequentie van het onderhoud. Het regelmatig schoonmaken verlengt de levensduur van uw kozijnen en ramen. Onze werkmethode stemmen we af op het type gebouw, de hoogte en de locatie. Onze specialistische glazenwassers  zijn opgeleid om u van het juiste advies te voorzien en beschikken over goed gekeurde ladders voor veilige uitvoering van de werkzaamheden. Zij beheersen zowel over de traditionele als telescoopbewassing. 
 


tradionele glasbewassing & telescoopbewassing

Afhankelijk van uw situatie en uw pand kiezen wij voor telescoopbewassing of traditionele glasbewassing, simpel gezegd de welbekende ladder en emmer. Een methode waarbij de glazenwasser dichtbij zijn werk staat, hierdoor kunnen wij een dienst afleveren van hoge kwaliteit. De maximale werkhoogte van een ladder is echter 8 meter en daarom hebben wij sinds kort een telescoopbewassingssyteem. Hiermee kunnen wij schoonmaken tot een hoogte van wel 13 meter, zonder hiervoor ladders of hoogwerkers toe te passen. Bij grotere hoogte is het noodzakelijk uit te wijken naar een hoogwerker. Telescoopbewassing is glaswassen met een uitschuifbare stok, waarbij via een lange slang steeds schoon water wordt aangevoerd. 

Gedemineraliseerd water & Osmose filters

Vanaf 2021 maken wij een nieuwe stap in gebruik van water. Wij nemen namelijk gedemineraliseerd water af van een firma waarbij dit water voor hen een afvalproduct is. Voor ons is dit echter een hoogwaardig product waardoor er een nieuwe duurzame cirkel ontstaat.  Het Demi water bevat namelijk geen mineralen meer, dus ook geen kalk. Dit zorgt vaak voor een witte afzetting bij het opdrogen van het water op uw ramen. 

Daarna gaat het water nog door een osmose filter als extra filtering. Hiermee wordt water gebruikt welke geen streepvorming en of witte kalk afzetting meer vormen. Dus altijd een uitstekend resultaat.

 

Mocht u nog vragen hebben over onze glasbewassing en de toegepaste methodes dan kunt u ons vrijblijvend bellen of e-mailen.