Nieuws

 

28-07-2023 

Per 1 september begint onze nieuwe collega met haar taak als  Financieel en Administratief medewerker. We wensen haar veel werkplezier toe!


28-02-2023

Afgelopen maand hebben wij ons bedrijfspand verduurzaamd doormiddel van het plaatsen van 20 zonnepanelen waardoor ons energieverbruik voor 100% wordt opgewekt door de zon. 


 

11-01-2021 Nieuw water

Vanaf 2021 maken wij een nieuwe stap in gebruik van water. Wij nemen namelijk gedemineraliseerd water af van een firma waarbij dit water voor hen een afvalproduct is. Voor ons is dit echter een hoogwaardig product waardoor er een nieuwe duurzame cirkel ontstaat. Het Demi water bevat namelijk geen mineralen meer, dus ook geen kalk. Dit zorgt vaak voor een witte afzetting bij het opdrogen van het water op uw ramen. 

Daarna gaat het water nog door een osmose filter als extra filtering. Hiermee wordt water gebruikt welke geen streepvorming en of witte kalk afzetting meer vormen. Dus altijd een uitstekend resultaat.

Wat is demiwater en wat zijn de toepassingen?


11-01-2021 COVID-19

We zijn met zijn allen door de eerste COVID-19 golf in Nederland. dat betekent helaas nog niet dat het gevaar geweken is. we moeten nog altijd de geldende regels goed in achtnemen. dat geld ook voor ons als schoonmaak bedrijf. dit houd in dat wij extra aandacht besteden aan het desinfecteren van oppervlakten welke veel door meerdere mensen in korte tijd worden gebruikt of wordt aangeraakt. daarnaast  volgen we de regels die klanten hanteren binnen hun bedrijf. 

_

________________________________________________________

02-02-2017  Bestaat S.O.M. 15 jaar .

Wij als trots bedrijf morgen zeggen dat we al 15 jaar meedraaien. Een ruime meerderheid hebben wij als tevreden en trouwen klanten na al die jaren nog altijd een dienst mogen bewijzen. We blijven daarnaast ook elk jaar met ongeveer 10 % groeien, met als resultaat een breed pakket aan schoonmaakdiensten onder één dak. Wij bedanken U als klant voor het vertrouwen in ons bedrijf.

                                                                                                              

Nieuws update 01-Dec-2016

Na enige tijd gebruik te hebben gemaakt van onze verouderde flyer, hebben wij besloten om een nieuwe brochure te laten ontwerpen en ontwikkelen door Techcopy. klik hier voor onze nieuwe brochure. Nieuwe en bestaande klanten krijgen hierdoor een goede en frisse impressie van onze diensten en visie als bedrijf. Wij willen Techcopy bedanken voor de goede service.