Waxen & Houtwerk reiniging

Waxen

Wanneer uw kunststofkozijnen niet onderhouden wordt, zult U op termijn zwarte lijnen/strepen zien in de kozijnen. Dit is aanslag. Als deze aanslag niet verwijderd wordt, vreet dit binnen een aantal jaren in het kunststof.
Door kozijnen 1 x per jaar grondig te laten reinigen, voorkomt u hiermee de zwarte lekstrepen en dus dat de kozijnen zichzelf aanvreten op termijn. Wij maken gebruik van professionele wax, die niet alleen reinigt maar het kunststof ook beschermd tegen de weersinvloeden. De wax komt uit de botenindustrie waar hoge kwaliteit wax wordt toegepast voor polyesterboten. Daarnaast is niet alleen het kunststof dat aandacht nodig heeft, diverse metalen en legeringen moet ook zorgvuldig worden behandeld. Bij vragen over uw kozijnonderhoud kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
 
Houtwerk
 
Houtwerk heeft door weersinvloeden veel te verduren. Hout wordt lelijk doordat de verf aangetast wordt, zeker als dit niet op tijd onderhouden en gereinigd wordt. Door hout te laten reinigen voorkomt u het aantasten van de verf en behoudt u langer uw houtwerk. Daarnaast komt het gebouw of de woning  goed voor de dag. 
 
Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij komen graag bij u langs om het houtwerk of kunststof van u gebouw/woning te bekijken.