Waxen & Houtwerk reiniging

Waxen

Wanneer uw kunststofkozijnen niet onderhouden worden, zult u op termijn zwarte lijnen/strepen zien in de kozijnen. Dit is aanslag. Als deze aanslag niet verwijderd wordt, vreet dit binnen een aantal jaren in het kunststof.
Door kozijnen 1 x per jaar grondig te laten reinigen, voorkomt u hiermee de zwarte lekstrepen en dus dat de kozijnen zichzelf aanvreten op termijn. Wij maken enkel gebruik van professionele wax. De wax komt uit de botenindustrie waar hogekwaltijt wax wordt toegepast voor polyesterboten. Daarnaast zijn niet alleen de kunstoffen die aandacht nodig hebben, diverse metalen en legeringen moet ook zorgvuldig worden behandeld. Bij vragen over uw kozijnonderhoud kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
 
Houtwerk
 
Houtwerk heeft door weersinvloeden veel te voorduren. Hout wordt lelijk doordat het verf aangetast wordt als dit niet onderhouden en gereinigd wordt. Door hout te laten reinigen voorkomt u het aantasten van de verf en behoud u langer uw houtwerk. Daarnaast komt het gebouw/woning  goed voor de dag.
Minimaal 1x per jaar reinigen van het hout  is voldoende om het rotten en aantasten van het verf tegen te gaan.
 
Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij komen graag bij u langs om het houtwerk of kunstof van u gebouw/woning te bekijken.