Zonnepanelen/collectoren

Door weersinvloeden worden uw zonnepanelen en/of zonnecollectoren viezer. Elke keer wanneer water of sneeuw blijft liggen is dit een kans voor vuil om te hechten. De ‘natuurlijke’ schoonmaak van een zonnepaneel werkt slechts gedeeltelijk & tijdelijk. Het vuil dat blijft liggen op de panelen veroorzaakt minder lichtinval dus een lager rendement. Vervuiling wordt vaak onderschat kijkend naar het rendement van de zonnepanelen en/of- zonnecollectoren. Een kleine vervuiling kan de lichtopbrengst drastisch verlagen. Daarom is het belangrijk om aan de hand van locatie en ligging van uw bedrijfspand of woning  periodiek onderhoud te laten uitvoeren om het rendement van uw zonnepanelen zo hoog mogelijk te houden.
Om de zonnepalen en/of- zonnecollectorenpanelen te reinigen gebruiken wij een telescoop was systeem. Voor meer informatie over telescoopbewassing zie glasbewassing. Heeft u nog vragen of wilt u en offerte aanvragen dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 
 
Nieuw is de behandeling van zonnepanelen met een anti-alg/mos behandeling . deze behandeling geeft niet gelijk resultaat maar heeft een garantie van een jaar dat het product dat erop gespoten wordt de vervuiling een jaar lang weg laat. Na een jaar zal er weer enige vervuiling optreden en minder rendement geven. Dus is deze behandeling duurzamer ! 
aanbieding: Prijzen per paneel opvraagbaar en 5% korting per 10 st. oplopend per 10 panelen.